پرینتر سه بعدی پرینتر سه بعدی .

پرینتر سه بعدی

پرینتر سه بعدی و ربات چتر دریایی

در پیگیری حفاظت از دریا، چندین رویکرد نوآورانه برای حفاظت از اکوسیستم های دریایی در معرض تهدید مانند صخره های مرجانی در حال ظهور است. یکی از این رویکردها شامل ایجاد منحصر به فرد چتر دریایی رباتیک چاپ شده با پرینتر سه بعدی به نام "Jellybots" است که توسط دانشگاه فلوریدا آتلانتیک و دفتر تحقیقات نیروی دریایی ایالات متحده توسعه یافته است. این روبات‌های پیچیده طراحی شده حرکات چتر دریایی واقعی را تقلید می‌کنند و به آنها امکان می‌دهند در فضاهای محدود در صخره‌های مرجانی حرکت کنند و زباله‌ها را بدون آسیب رساندن جمع‌آوری کنند. هدف Jellybots که به عنوان نگهبان اقیانوس ها عمل می کند، نظارت و محافظت از این محیط های شکننده است. با شاخک های هیدرولیکی که توسط پمپ های پروانه کار می کنند، Jellybots به زیبایی در آب مانور می دهند و حرکت موج دار چتر دریایی را شبیه سازی می کنند. با تکامل این فناوری، محققان آرزو دارند این نگهبانان روباتیک را به حسگرهای محیطی و الگوریتم‌های ناوبری پیشرفته مجهز کنند تا به تحقیقات دریایی و تلاش‌های حفاظتی کمک کنند.

archiREEF: کاشی های شش ضلعی سقف سفالی در هنگ کنگ چاپ می شوند

به عنوان بخشی از ابتکار archiREEF با هدف بازسازی مرجان ها در آب های هنگ کنگ، سازه های شش ضلعی متشکل از سفالین (خاک رس) با استفاده از چاپ سه بعدی ساخته می شوند تا به عنوان سکوهای استقرار مرجان ها عمل کنند. هدف جایگزینی زیستگاه های مرجانی موجود نیست، بلکه تحریک استعمار مجدد این مکان ها توسط گونه ها است. انتخاب تراکوتا از ترکیب طبیعی آن ناشی می شود که منعکس کننده اصول بیومیمیک است. فرآیند تولید شامل یک ربات صنعتی با شش محور بود که با یک اکسترودر خاک رس، با استفاده از تکنیک نوشتن جوهر مستقیم (DIW) همکاری می کرد.

 

یک الگوریتم برای طراحی کاشی های سقف، تسهیل سازگاری با محیط ها و موجودات مختلف، به ویژه حرا و صدف، استفاده شد. تولید افزودنی توسط مبتکران پروژه archiREEF به دلیل ظرفیت آن برای ترکیب پارامترهای خاص سایت و پرورش سفارشی‌سازی برای گونه‌های مرجانی مختلف در سطح جهان انتخاب شد. علاوه بر این، ایجاد فرم‌های پیچیده فراتر از قابلیت‌های روش‌های ریخته‌گری معمولی را امکان‌پذیر می‌سازد، در حالی که مقرون به صرفه و مقرون به صرفه است. پروژه archiREEF بر ایجاد ساختارهای دقیق و در مقیاس کوچک متمرکز است تا میکروارگانیسم‌های بسیار آسیب‌پذیر را در خود جای دهد و در نتیجه تنوع زیستی را تقویت کند.

 


برچسب: پرینتر سه بعدی،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۱۳:۰۲ توسط:کیمیا امینی موضوع: نظرات (0)