پرینتر سه بعدی و معماری
از 20 می 2023 تا 26 نوامبر 2023، هجدهمین بینال بین المللی معماری و پرینتر سه بعدی در ونیز برگزار می شود. این نسخه، با عنوان "آزمایشگاه آینده"، تمرکز غرفه داران شرکت کننده بر بی طرفی آب و هوا و استعمار زدایی را به نمایش می گذارد. آثار 64 شرکت کننده ملی در غرفه ها، گیاردینی، آرسناله و در سراسر مرکز شهر ونیز به نمایش گذاشته می شود. همزمان، یاسمین محمودیه، معمار آلمانی-ایرانی، نمایشگاه جدید خود با عنوان «مگردونه» را که حول محور منابع پایدار برای معماری متمرکز است، ارائه خواهد کرد. میتوانید آثار او، از جمله نواری با طراحی منحصربهفرد که ترکیبی از هنر، محیط، و چاپ سهبعدی است را در Scoletta dell’Arte dei Tiraoro e Battioro در کانال بزرگ مشاهده کنید.
یاسمین محمودیه، معمار، طراح داخلی و کارآفرین مستقر در لندن با ریشه در هامبورگ، چندین سال را به کاوش در تولید مواد افزودنی و استفاده از پلاستیک بازیافتی و منابع نوآورانه اختصاص داده است. او برای پروژههای گذشتهاش جوایز متعددی کسب کرده است که بر فضاهای همهکاره، مواد معتبر، بیطرفی آبوهوا و نوآوریهای فناوری مانند چاپ سهبعدی تاکید دارند. مشارکت های قابل توجه شامل مشارکت او در طراحی هتل Radison Sas در برلین، Carpe Diem در سالزبورگ، هتل Four Seasons در هامبورگ، و Nevai Hotel در Verbier، سوئیس است.
نمایشگاه «دگردیسی» به موضوع آلودگی پلاستیکی می پردازد و از اکتشاف منابع جدید حمایت می کند. هدف یاسمین محمودیه الهام بخشیدن به معماران برای پذیرش طیف متنوعی از روش ها و پرورش خلاقیت در مورد مصالح است. محمودیه در این نمایشگاه مبلمان هایی با فرم های موج مانند را به نمایش می گذارد که با استفاده از پلاستیک بازیافت شده از اقیانوس ها به صورت سه بعدی پرینت شده اند. او با همکاری با استارتاپ Ginger Additive مستقر در میلان و سایر شرکا، صندلی «Turn Me» را معرفی کرد که از فناوری چاپ سه بعدی و گرانول های ترموپلاستیک استفاده می کند. Ginger Additive در تولید پرینترهای سه بعدی تخصص دارد و از فناوری اکستروژن با گرانول به جای فیلامنت سنتی استفاده می کند.
مصالح ساختمانی برای آینده برای معماری پایدار
در طول نمایشگاه مسخ، یاسمین محمودیه به بررسی استفاده از میسلیوم به عنوان ماده طراحی می پردازد. میسلیوم، سیستم ریشه قارچ ها، از سلول های نخ مانندی به نام هیف تشکیل شده است که به سرعت در حال رشد هستند. می توان آن را نسبتاً سریع کشت کرد و برای اهداف مختلف به کار برد. قابل ذکر است که میسلیوم زیست تخریب پذیر، سبک وزن، بادوام و کمپوست پذیر است. کاربردهای بالقوه آن در سراسر مد، طراحی و حتی حوزه پزشکی گسترده است. محمودیه میسلیوم را آینده مصالح ساختمانی میداند و بیان میکند که در حالی که پلاستیک قابل بازیافت نقطه شروع است، معماری باید به پیشرفت خود به سمت منابع سازگار با محیط زیست ادامه دهد. نام "دگردیسی" جوهر این تغییر در استفاده از مواد را نشان می دهد. محمودیه از طریق نصب خود در بینال ونیز قصد دارد امکانات بیومواد در معماری را برجسته کند و تفکر در این زمینه را تقویت کند.
برچسب: پرینتر سه بعدی،